ORGIVA + SIERRA NEVADA

21:57


Tänases postituses siis kõige ehedamast Airbnb kogemusest Orgivas, mis asub Sierra Nevada külje all. Kusjuures see oli ka kõige odavam kodumajatus, kus ööbisime( u 30€ 2 inimest). Selle raha eest saime katusekorteri ühes küla haciendas. 

Kodu polnud küll super luksuslik, kuid kõik eluks vajalik oli olemas. Isegi köögis olevad nõud olid kaetud erksavärviliste mosaiikmustritega, mis andsid veel rohkem seda mõnusat maa tunnet. Otse toast läks uks rõdule, mis oli suurem kui kogu korter kokku. Rõdu kõrval oli aga viigimarja puu, kust sai soovi kõrval haarata endale vahepalaks midagi magusat. All laius suur aed, kust võis leida lisaks viigimarjadele otse puu otsast granaatõunu, mandleid, avokaadosid, oliive, apelsine, banaane(polnud küll veel valmis), ploome. Mida veel eluks tahta?

Võõrustajad olid maailma lahkeimad inimesed, pidevalt hoolitsedes meie heaolu eest. Lisaks kutsusid nad meid ka oma kodurestorani, mis asus küla keskuses. Ilmselt üks parimaid smuutisid mida olen saanud pärineb just sealsest söögikohast. Peale selle palusid nad veel võtta lahkudes aia saadusi kaasa, kuna neil endil polnud aega nendega tegeleda ja parem saagu keegi neid süüa, kui et nad puu all mädanevad. Seda meile kaks korda ütlema ei pidanud ja nii korjasime suure kilekoti head ja paremat kaasa.

Kuna küla paiknes mägede vahel saime tunda kõikvõimalikke ilmastikuolusid - kuuma päikest, karget õhku, paduvihma ja ka rahet. Peale imelist ärkamist mägede vahel ootas meid ees sõit veel kõrgemale mägedesse. 

Mõned jäädvustused koduaiast ja mägedesõidust ülevalpool.

You Might Also Like

0 comments

Subscribe