BY THE SEA

08:15

photos of me: Margus Mäe
of nature; by me
outfit | body Topshop | skirt vintage + DIY | belt zara


Just nii, Hispaaniat avastasime me jällegi autoga. Olen ka enne maininud, et just nii on võimalus leida need vähem avastatud kohad ja tõeliselt puhkust nautida ilma müra ja massideta. Võib-olla on asi lihtsalt minus, et ma suuremat sorti turismilinnade fänn pole, aga just nii mulle meeldib. 

Nagu ka sellelt ja tulevatelt seeriatelt näha siis päiksega meil eriti ei vedanud. Õhk oli küll soe 25-30 kraadi, varieerus sellest, kus parasjagu olid. Ilmast me muidugi väga morjendada ei lasknud ja käisime regulaarselt end kastmas väikestes randades. Üks nendest oli see, pole küll lumivalget liiva, pigem teravad kivi, kuid miski siiski võlus. Ranna ääres olid üksikud majad ning mõni kohalik ka liival peesitamas. Vesi oli see-eest aga soe ning mida muud elult tahta.

Esimene asi, mis sõites silma hakkas olid kasvuhooned. Ma enam absoluutselt ei imesta selle üle, et talvekuudel kannavad enamik köögi-/puuvilju asukohamaana Hispaania märgistust. Neid kasuvuhooneid oli seal ikka meeletult. Kus vähegi tasast pinda seal olid valged madalad Tallinna Lauluväljaku suurused telgid. Mõned maha jäetud, mõned lihtsalt uut kasvatusaega ootamas. Ja eks mäe küljedki sellest puutumata jäänud.

Siit edasi jõudsime aga kaljuteedeni, millest juba järgmises postituses.


You Might Also Like

0 comments

Subscribe